Споживчі характеристики та вартість ювелiрних різьблених виробів з природного камiння - Індутний, Володимир; Артюх, Тетяна Миколаївна; Татаринцева, К. В. (My University, 2000)
В статті подана структура і культурно-історична природа показників ринкової вартості, які застосовуються при оцінюванні різьблених виробів з коштовних і напівкоштовних каменів, виділено окремі складові компоненти ціни і закономірності у їх співвідношеннях, а також надано рекомендації щодо прогнозування вартості цих предметів. The paper presents the structure of the cultural and historical nature of the market value of the indicators used in the evaluation of carvings made from precious and semi-precious stones, is separated into its component prices and the patterns of their relationship, as well as recommendations for predicting the value of these items.
Keywords: споживчі характеристики; ювелірні вироби; різьблені вироби з каміння; оцінка вартості; consumer characteristics; jewelry; carved stone products; valuation; кафедра експертизи харчових продуктів