Стійкість купажу натуральних рослинних олій під час оброблення та зберігання - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Белемець, Тетяна Олександрівна; Федонюк, Марія Анатоліївна (My University, 2016)
За оцінкою агенства Bloomberg Raning (провайдер фінансової інформації) Україна, відповідно до стану здоров’я населення, займає 99 місце зі 145 держав. Це насамперед пов’язане з несприятливою екологічною ситуацією у багатьох густонаселених районах та порушенням правильної структури харчування. According to the agency Bloomberg Raning (financial information provider) Ukraine, in accordance with the state of health of the population, took 99th place out of 145 countries. This is primarily due to the unfavorable ecological situation in many densely populated areas and the violation of the right eating patterns.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; стійкість купажу; натуральні рослинні олії; молоковмісні продукти; the stability of the blend; natural vegetable oils; milk-products