Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаБелемець, Тетяна ОлександрівнаФедонюк, Марія Анатоліївна2016-09-172016-09-172016Стійкість купажу натуральних рослинних олій під час оброблення та зберігання / Н. М. Ющенко, І. Г. Радзієвська, Т. О. Белемець, М. А. Федонюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 33-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24033За оцінкою агенства Bloomberg Raning (провайдер фінансової інформації) Україна, відповідно до стану здоров’я населення, займає 99 місце зі 145 держав. Це насамперед пов’язане з несприятливою екологічною ситуацією у багатьох густонаселених районах та порушенням правильної структури харчування. According to the agency Bloomberg Raning (financial information provider) Ukraine, in accordance with the state of health of the population, took 99th place out of 145 countries. This is primarily due to the unfavorable ecological situation in many densely populated areas and the violation of the right eating patterns.uk-UKкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівстійкість купажунатуральні рослинні оліїмолоковмісні продуктиthe stability of the blendnatural vegetable oilsmilk-productsСтійкість купажу натуральних рослинних олій під час оброблення та зберіганняOther