Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПасічний, Василь Миколайович2023-04-172023-04-172021Чебаненко, Х. Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах фрикадельок збагачених інкапсульованим йодом / Х. Чебаненко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – С. 184https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40156Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для фикадельок, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn. Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра харчової хіміїйодм’ясні системиiodinemeat systemsДослідження вмісту йоду у фаршевих системах фрикадельок збагачених інкапсульованим йодомThesis