Мелехова, М. В.Корецька, Ірина Львівна2021-12-092021-12-092021Мелехова, М. В. Розроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатів / М. В. Мелехова, І. Л. Корецька // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез, 27 травня 2021р. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 105–106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36782М 'ясо маринують для того, щоб вирішити відразу кілька завдань: зробити його м'якше, надати йому додатковий аромат і провести первинну антимікробну обробку. Досі залишається актуальними питання стосовно розширення асортименту маринадів для порційних напівфабрикатів без застосування кислот. Варто зауважити, що маринування не завжди призводить до розм'якшення м'яса. У деяких ситуаціях при надмірному маринуванні (в присутності занадто великої кількості кислоти або спирту) тканини втрачають воду і стають занадто твердими.otherасортиментпорційні напівфабрикатимаринадиassortmentmarinadesportioned semi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатівThesis