Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тефтелей збагачених інкапсульованим йодом - Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2021)
Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для тюфтелей, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn. Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра харчової хімії; йод; тюфтелі; iodine; meatballs