Чебаненко (Омельченко), Христина ВолодимирівнаПасічний, Василь Миколайович2023-04-172023-04-172021Чебаненко, Х. Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тюфтелей збагачених інкапсульованим йодом/ Х. Чебаненко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – Ч. 2. – С. 185https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40157Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для тюфтелей, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn. Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра харчової хіміїйодтюфтеліiodinemeatballsДослідження вмісту йоду у фаршевих системах тефтелей збагачених інкапсульованим йодомThesis