Штанько, Людмила Олександрівна2014-11-212014-11-212014Штанько, Л. Проблеми здорового харчування в Україні / Людмила Штанько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С.170-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18574Актуальної для України є проблема скорочення тривалості життя працездатного населення. Основної метою даного дослідження є вплив харчування на якість та тривалість життя. Проблема розглядається в двох площинах: з одного боку, це нездорові звичку в харчуванні українців, з іншого - низька якість харчових продуктів, диспропорції в структурі споживання. Important for Ukraine is the problem of reducing life expectancy workforce. The main purpose of this study is the effect of nutrition on the quality and length of life. The problem is considered in two dimensions: on the one hand, it is unhealthy eating habits Ukrainian, on the other - poor quality food, disparities in consumption patterns.uk-UKпроблемиздорове харчуваннятривалість життяproblemhealthy eatinglifetimeкафедра економіки і праваПроблеми здорового харчування в УкраїніOther