Сіднєва, Жанна Костянтинівна2017-10-252017-10-252014Сіднєва, Ж. К. Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування / Ж. К. Сіднєва // Принципи збалансування продовольчої безпеки: Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. – К. : Кондор-Вмдавництво, 2014. – С. 116-132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26013Розглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.якістьпродукти харчуваннябезпечність харчових продуктівфізична достатністьспоживанняпродовольча безпекаqualityfoodfood safetyconsumptionfood securityкафедра економіки праці та менеджментуЯкість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчуванняOther