Організація інтерфейсу між динамічною експертною системою та автоматизованою системою управління технологічним процесом - Пупена, Олександр Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2012)
У даній статті розглядаються технології, що використовуються для інформаційної інтеграції динамічних експертних систем м’якого реального часу з втоматизованими системами управління технологічними процесами. This article discusses the technology used for dynamic information integration of expert systems soft real-time systems vtomatyzovanymy process control.
Keywords: динамічна експертна система; інформаційна інтеграція; технології інтеграції; dynamic systems; information integration; technology integration; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка