Інноваційні рішення у виробництві концентрованих овочевих соків - Яременко, Ольга; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вальчук, Андрій Олегович (My University, 2017)
Проведені дослідження показали доцільність використання моркви для отримання концентрованого соку, який можна використовувати як наповнювач або інгредієнт для створення ряду нових каротиновмісних продуктів харчування. Studies have shown the feasibility of using carrots to produce concentrated juice that can be used as a filler ingredient or to create a number of new food products that contain carotene.
Keywords: кафедра технології консервування; морква; сік; концентрування; каротиноїди; carrot; juice; concentration; carotenoids