Лісовенко, Тетяна Анатоліївна2024-07-102024-07-102024Лісовенко, Т. А. Дослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. Обухів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лісовенко Тетяна Анатоліївна ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2024. – 132 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43962ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкартопляні снекикартопляні чіпсипротеїн горохупротеїн льонупротеїн гарбузакартопляні пластівціДослідження технології снеків підвищеної біологічної цінності на основі картопляного пюре з впровадженням її при будівництві заводу харчоконцентратів м. ОбухівOther