Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні - Ємельянова, Ніна Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Юла, В. М. (My University, 2014)
У статті представлено результати досліджень амінокислотного складу ярої пшениці та її зміни при солодорощенні. Науково обґрунтовано доцільність використання розробленої технології для пророщування зерна ярої пшениці й отримання на гі основі солоду з підвищеним вмістом біологічно активних речовин.
Keywords: пшениця; солодорощення; амінокислоти; malting; amino acids; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів