Ємельянова, Ніна ОлександрівнаОболкіна, Віра ІллівнаСкрипко, Ангелiна ПетрiвнаЮла, В. М.2015-02-262015-02-262014Зміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенні / Н. О. Ємельянова, В. І. Оболкіна, А. П. Скрипко, B. М. Юла // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 175–179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19557У статті представлено результати досліджень амінокислотного складу ярої пшениці та її зміни при солодорощенні. Науково обґрунтовано доцільність використання розробленої технології для пророщування зерна ярої пшениці й отримання на гі основі солоду з підвищеним вмістом біологічно активних речовин.otherяра пшеницясолодорощенняамінокислоти вільніамінокислоти незамінніspring wheatmaltingfree amino acidsessential amino acidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗміни амінокислотного складу білків ярої пшениці при її солодорощенніArticle