Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви - Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Встановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.
Keywords: морква; зберігання; β-каротин; пероксидаза; бланшування; carrots; storage; β-carotene; рeroxidase; blanching; кафедра технології консервування