Бессараб, Олександр СеменовичБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2015-04-032015-04-032014Бессараб, О. С. Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви / О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених : тези доповідей, 20-21 листопада 2014 р. – К. : НТУУ КПІ, 2014. – С. 119-120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20096Встановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.otherморквазберіганняβ-каротинпероксидазабланшуванняcarrotsstorageβ-caroteneрeroxidaseblanchingкафедра технології консервуванняДослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з морквиThesis