Електричний струм малої потужності – стимулятор процесу біологічного очищення стоків - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2010)
Охарактеризовано джерела утворення і основні характеристики стічних вод молочної промисловості. Запропоновано біологічне очищення та інтенсифікація процесу електричним струмом.
Keywords: молокозаводи; молокозаводы; dairies; стічна вода; біологічне очищення; електричний струм; сточная вода; биологическая очистка; электрический ток; wastewater; biological treatment; electric current; кафедра екології та екоменеджменту