Основні тенденції ринку м'яса та м'ясопродуктів України - Тіхонова, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Розглянуто стан та визначено основні тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів України, визначено чинники впливу на забезпечення населення м’ясними продуктами. The state is considered and certainly basic progress trends of market of meat and meats products of Ukraine, certainly factors of influence on providing of population by meats products.
Keywords: ринок м’яса; підприємства з виробництва м’ясних продуктів; м’ясо; м’ясні продукти; enterprises from production of meats products; market of meat; meat; meats products; кафедра економіки праці та менеджменту