Матюха, Вікторія Едуардівна2022-05-112022-05-112022Матюха, В. Е. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих столових сортових виноматеріалів із застосуванням ферментних препаратів потужністю 1200 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Едуардівна Матюха ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2022. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37432кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградподрібненнякріомацераціяпресуванняферментний препаратактивні сухі дріжджібродіннясірчистий ангідридосвітленнябілий сухий виноматеріалПроект цеху переробки винограду з виробництва білих столових сортових виноматеріалів із застосуванням ферментних препаратів потужністю 1200 т винограду за сезонOther