Солтисюк, Олександра Олександрівна2024-09-102024-09-102024Солтисюк, О. О. Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Солтисюк Олександра Олександрівна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2024. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44846ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівказеїнхліббулочка з казеїномборошномаргариндріжджіРозроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької областіOther