Методологічні підходи управління виробничими запасами - Осадча, Ганна Григорівна; Щербатюк, Інна Сергіївна (My University, 2018)
У статті висвітлено основні методологічні підходи управління виробничими запасами. Наведені джерела облікової інформації для дослідження ефективності управління виробничими запасами. Розглянуто теоретичні основи моделей управління виробничими запасами. Досліджена система контролю над запасами. Наведені приклади управління виробничими запасами в харчовій промисловості.
Keywords: моделі управління виробничими запасами; методологічні підходи; економічний розмір замовлення; models of management of productive reserves; methodological approaches; economic order quantity; кафедра обліку і аудиту