Обґрунтування маркетингових рішень - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2013)
Проаналізовані основні інструменти маркетингових досліджень як бази для обґрунтування якісних маркетингових рішень, розглянута необхідність інформаційного забезпечення при прийнятті маркетингових рішень, досліджені можливі способи присутності на нових ринках. The basic instruments of marketing research as the basis for substantiation of high-quality marketing decisions are analyzed, the necessity of information provision during marketing decisions making is examined, the possible methods of presence on new markets are investigated.
Keywords: матриця БКГ; інформаційне забезпечення; первинна інформація; вторинна інформація; ринкові дослідження; BCG matrix; informational provision; primary information; repeated information; market investigations; кафедра маркетингу