Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2023-11-082023-11-082023Башта, А. О. Обгрунтування використання ягідної сировини для отримання пастили оздоровчого призначення / А. О. Башта // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20 жовтня 2023 р., м. Умань. – Умань : УНУС, 2023. – С. 42-44https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41424Розроблено рецептуру пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини і калини та частковою заміною цукру на екстракт стевії. A recipe for a health-improving pastille was developed using blackcurrant and viburnum puree and partial substitution of stevia extract for sugar.otherпастилаягідне пюререцептураpastilleberries pureerecipeкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування використання ягідної сировини для отримання пастили оздоровчого призначенняThesis