Обгрунтування використання ягідної сировини для отримання пастили оздоровчого призначення - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2023)
Розроблено рецептуру пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини і калини та частковою заміною цукру на екстракт стевії. A recipe for a health-improving pastille was developed using blackcurrant and viburnum puree and partial substitution of stevia extract for sugar.
Keywords: пастила; ягідне пюре; рецептура; pastille; berries puree; recipe; кафедра технології оздоровчих продуктів