Кислуха, Л. Б.Мусійчук, Т. М.Рева, Леонід ПавловичВиговський, Валерій Юрійович2013-01-242013-01-241995Методи визначення декстрану в цукровому виробництві : тези доповідей 61 студентської конференції / Л. Б. Кислуха, Т. М. Мусійчук, Л. П. Рева, В. Ю. Виговський. - УДУХТ, 1995.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5561Вивчення і порівняння широкого діапазону існуючих методів дозволило прискорити розробку найбільш швидкого і точного методу, який би міг найбільш ефективно застосовуватися в умовах лабораторій цукрових заводів. A study and comparison of wide range of existent methods allowed to accelerate development of the most rapid and exact method that would most effectively be used in the conditions of laboratories of sugar-houses.otherдекстранdextraneсатураціядифузійний сікaturationdiffusive juiceкафедра технології цукру і підготовки водиМетоди визначення декстрану в цукровому виробництвіThesis