Мамченко, Людмила ЄвгенівнаСвідло, Карина Володимирівна2024-11-222022Мамченко, Л. Упровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальності / Л. Мамченко, К. Свідло // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 6 жовтня 2022 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. – С. 72–78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45907ukелектронне менюстратегія корпоративної і соціальної відповідальностіelectronic menucorporate social responsibility strategyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУпровадження електронного меню в закладах ресторанного господарства як чинник забезпечення корпоративної соціальної відповідальностіThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Xhttps://orcid.org/0000-0002-0175-7756