Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Аветян, Едуард Георгійович (My University, 2012)
В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.

The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.
Keywords: м'ясо-рослинні напівфабрикати; cereal convenience foods; функціональні продукти; селера; топінамбур; гарбуз; кольрабі; органолептичні показники; фізико-хімічні показники; functional foods; celery; artichoke; squash; kohlrabi; organoleptic parameters; physico-chemical parameters; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів