Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаАветян, Едуард Георгійович2012-12-262012-12-262012Пешук, Л. В. Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // М’ясні технології світу : науково-інформаційний журнал . – 2012. – № 3. – С. 41–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5085В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.otherм'ясо-рослинні напівфабрикатиcereal convenience foodsфункціональні продуктиселератопінамбургарбузкольрабіорганолептичні показникифізико-хімічні показникиfunctional foodsceleryartichokesquashkohlrabiorganoleptic parametersphysico-chemical parametersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначенняArticle