Визначення мікроелементного складу екстракту тютюну методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою - Нелюбіна, Олександра Олексіївна; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло Васильович (My University, 2022)
Екстракт тютюну широко використовується у різних галузях промисловості, адже у своєму складі він містить багато активних компонентів. Проте постає питання щодо його безпечності

Tobacco extract is widely used in various industries because it contains many active ingredients. However, the question of its safety
Keywords: мас-спектрометрія; екстракт тютюну; мікроелементний склад; mass spectrometry; tobacco extract; trace element composition; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів