Філософсько-правова характеристика впливу держави на формування громадянського суспільства у країнах Вишеградської групи - Горленко, Віктор Вікторович (My University, 2011)
У статті здійснюється аналіз розвитку та сучасного стану громадянського суспільства країн Вишеградської групи, наводяться пропозиції щодо врахування їхнього досвіду при формуванні українського громадянського суспільства. In article analysis of development and modern status of civil society country of Visegrad Group. Author give proposition about consideration of experience in formation Ukrainian civil society.
Keywords: громадянське суспільство; парламентсько-президентська республіка; адміністративно-територіальна реформа; виборча система; socio-economic reform; election system; administrative-territorial reform; civil society; кафедра гуманітарних дисциплін