Медяник, Марія ОлександрівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2021-12-132021-12-132021Медяник, М. О. Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування / М. О. Медяник, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 95–97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36811Продукти для дитячого харчування виробляються з високоякісної сировини на зерновій, фруктово-ягідній і овочевій, молочній, м'ясній і рибній основах по спеціальній рецептурі із застосуванням сучасних технологій і призначені для харчування дітей. У дослідженнях було запропоновано заміну курятини і яловичини на м'ясо індички та кроля. Products for baby food are made from high-quality raw materials on grain, fruit and vegetable and dairy, dairy, meat and fish bases on a special recipe with the use of modern technologies and are intended for children's nutrition. Studies have suggested replacing chicken and beef with turkey and rabbit meat.м’ясо птицім’ясо кролям’ясо-рослинні консервиpoultry meatrabbit meatmeat-canned vegetablesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчуванняThesis