Розширення асортименту м’ясо-рослинних консервів для дитячого харчування - Медяник, Марія Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна (My University, 2021)
Продукти для дитячого харчування виробляються з високоякісної сировини на зерновій, фруктово-ягідній і овочевій, молочній, м'ясній і рибній основах по спеціальній рецептурі із застосуванням сучасних технологій і призначені для харчування дітей. У дослідженнях було запропоновано заміну курятини і яловичини на м'ясо індички та кроля. Products for baby food are made from high-quality raw materials on grain, fruit and vegetable and dairy, dairy, meat and fish bases on a special recipe with the use of modern technologies and are intended for children's nutrition. Studies have suggested replacing chicken and beef with turkey and rabbit meat.
Keywords: м’ясо птиці; м’ясо кроля; м’ясо-рослинні консерви; poultry meat; rabbit meat; meat-canned vegetables; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів