Оболкіна, Віра ІллівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаБукшина, Людмила Семенівна2016-06-142016-06-142016Оболкіна, В. І. Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюре / В. І. Оболкіна, О. М. Кирпіченкова, Л. С. Букшина // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. – С. 52-53https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23554наведені результати дослідження впливу морквяного гідролизованого пюре на зміни структурно-механічних властивостей м’якушки бісквітно-масляного напівфабрикату при зберіганні. Results of research impact hidrolyzovanoho carrot puree to changes in structural and mechanical properties of the crumb Biscuit-oil intermediate product storageuk-UKморквяне гідролізоване пюреhydrolyzed carrot pureeпектинpectinкомбіноване здобне печивоcombined butter biscuitsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюреOther