Перспективи використання контролерів РС based control - Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2005)
Проведений порівняльний аналіз між традиційними мікропроцесорними контролерами PLCі контролерами на базі РС. A comparative analysis was carried out between traditional microprocessor controllers PLCs and controllers based on MS.
Keywords: мікропроцесорний контролер; PLC; РС based control; OPC controller; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка