Жученко, Данило Геннадійович2022-10-192022-10-192022Жученко, Д. Г. Організація виробництва та проєкт консервного цеху потужністю 19,8 туб консервів за зміну у ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данило Геннадійович Жученко ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38484otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввимогиобладнанняпоказникисвининасировинаяловичинатермінисортвиробництвотушкованіфаршевіпаштетнім'ясо-рослинні консервибанкитехнологіястерилізаціярозрахунокОрганізація виробництва та проєкт консервного цеху потужністю 19,8 туб консервів за зміну у ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Other