Рогова, Катерина ІванівнаПешук, Людмила Василівна2015-03-252015-03-252015Рогова, К. І. Перспектива розробки збалансованих продуктів для харчування спортсменів на м’ясній основі / К. І. Рогова, Л. В. Пешук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 67-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19910Збалансованість харчування може бути досягнута за рахунок спеціалізованих м'ясопродуктів для спортсменів, при розробці яких важливе значення має компонентний склад використовуваної сировини, що дозволяє регулювати харчову цінність, а також прогнозувати очікуваний терапевтичний ефект. Однією з умов створення таких продуктів є комбінування м'ясної та рослинної сировини, з метою створення продукту, найбільш відповідного до потреб організму спортсмена. Balanced nutrition can be achieved by specialized meat for athletes, the development of which important component structure of the raw materials used to regulate the nutritional value and predict the expected therapeutic effect. One of the conditions for the establishment of such products is a combination of meat and vegetable raw materials in order to create a product most suitable to the needs of an athlete.otherхарчування спортсменівзбалансовані продуктим'ясоfood athletesbalanced productsmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспектива розробки збалансованих продуктів для харчування спортсменів на м’ясній основіOther