Масленникова, Ярослава Миколаївна2022-10-132022-10-132022Масленникова, Я. М. Організація виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього на підприємстві потужністю переробки 100 т молока за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослава Миколаївна Масленникова ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2022. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38136otherкафедра технології молока і молочних продуктівмолочна промисловістьсир кисломолочнийпаста сирковасирковий десертжеле сироватковедопоміжні матеріалисировинаОрганізація виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього на підприємстві потужністю переробки 100 т молока за добуOther