Гуць, Віктор СтепановичХіврич, Олександр ВасильовичВолодченкова, Наталія ВалеріївнаФалес, Василь Михайлович2012-04-192012-04-192006Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловості / В. С. Гуць, В. М. Фалес, Є. С. Богданов, О. В. Хіврич, Н. В. Володченкова // Мясное Дело. - 2006. - № 10. - С. 26-28, № 11. - С. 26-28, № 12. - С. 26-27, 2007. - № 1. - С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/937Проаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах м’ясопереробної галузі. Наведено методику оцінки вибухонебезпеки вибухових речовин та методику розрахунку інтенсивності теплового випромінювання при пожежах та розливах легкозаймистих та горючих речовин. Main causes and types of accidents at the meat processing industry. The method of estimation plo explosives and method of calculation of heat radiation in fires and spills of flammable and combustible substances.otherаваріяпрогнозуваннязони небезпекиforecastinghazaccidentard zoneкафедра екології та екоменеджментуАналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловості