Новий товар та новизна товару - Васютинська, Юлія Олегівна (My University, 2011)
В статті розглянуто та проаналізовано різні підходи до визначення понять новий товар, новизна товару. Запропоновано класифікацію нових товарів. Наведено статистичні дані щодо реалізації нових товарі в Україні.

The paper considers and analyzes different approaches to definitions of new products, novelty goods. The classification of new products and statistics on the implementation of new products in Ukraine are given.
Keywords: новий товар; новизна товару; рівень новизни; new product; novelty product; the level of novelty; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.