Схема утворення і переробки кальційкарбонатного осаду цукрового виробництва - Перепелиця, Олександр Петрович; Перепелиця, Володимир Олександрович; Рекеда, Людмила Леонідівна (My University, 2012)
Показана схема утворення і переробки кальцій карбонатного осаду цукрового виробництва на неорганічні оксидні матеріали.

Shown schema of formation and processing of calcium carbonate sediment sugar production on inorganic oxide materials.
Keywords: кальційкарбонатний осад; calcium carbonate precipitate; цукрове виробництво; схема; переробка; неорганічні матеріали; sugar industry; scheme; remaking; inorganical materials; кафедра харчової хімії