Митрофанова, Яна ОлександрівнаКарпенко, Денис ВолодимировичМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра Ізидорівна2016-08-162016-08-162016Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів / Я. О. Митрофанова, Д. В. Карпенко, О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2016. – Т. 18, № 1 (65). – Ч. 4. – С. 92–96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23970Метою дослідження є розробка науково обґрунтованої технології комбінованого м’ясного паштету для оздоровчого харчування з використанням сировини рослинного та тваринного походження, що володіє функціональними властивостями. The aim of the study is to develop a scientifically based technology of combined meat pate for a health food by using raw materials of vegetable and animal origin with functional properties.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетфункціональні інгредієнтипшеничні волокнаpatefunctional ingridientswreat fiberРозроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчуванняArticle