Розроблення паштетів з функціональними інгредієнтами для оздоровчого харчування - Митрофанова, Яна Олександрівна; Карпенко, Денис Володимирович; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2016)
Метою дослідження є розробка науково обґрунтованої технології комбінованого м’ясного паштету для оздоровчого харчування з використанням сировини рослинного та тваринного походження, що володіє функціональними властивостями. The aim of the study is to develop a scientifically based technology of combined meat pate for a health food by using raw materials of vegetable and animal origin with functional properties.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштет; функціональні інгредієнти; пшеничні волокна; pate; functional ingridients; wreat fiber