Інтерференція РНК як спосіб боротьби з Botrytis cinerea - Савчук, Олександра Олександрівна; Майборода, Олена Іванівна (My University, 2023)
Однією з проблем сьогодення для сільськогосподарських культур є ураження Botrytis cincrca, що призводить до утворення сірої гнилі. Тому, в пошуках нової стратегії боротьби з цим грибом, було звернуто увагу на принцип інтерференції РНК.
Keywords: кафедра харчової хімії; інтерференція РНК; сіра гниль; харчові продукти; RNA interference; gray rot; food