Стеценко, Наталія ОлександрівнаКраєвська, Світлана Петрівна2013-08-142013-08-142013Стеценко, Н. О. Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів / Н. О. Стеценко, С. П. Краєвська : тези доповідей міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування», 13-14 травня 2013 р. - Харків, 2013. – С. 152-153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9383В роботі представлені дані щодо хімічного складу, оздоровчої дії та здатності до набухання насіння льону. This paper presents data on the chemical composition, improving performance and ability to swell flax seeds.otherнасіння льонуфункціональний інгредієнтоздоровчі продуктиflax seedsfunctional ingredienthealthy productsкафедра технології оздоровчих продуктівНасіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівThesis