Мирончук, Валерій ГригоровичСилко, О. В.Єщенко, Оксана Анатоліївна2013-01-232013-01-232003Мирончук, В. Г. Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів / В. Г. Мирончук, О. В. Силко, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, 2-4 квітня 2003 р. - Київ, 2003. - С. 220-221.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5530Досліджено вплив різних схем роботи продуктового відділення на вихід товарного цукру. Доведено, що використання другого відтоку утфелю Ι продукту для афінації збільшує вихід товарного цукру. Проведені лабораторні дослідження показали, що у схемах: з випуском товарного білого цукру та жовтого цукру зростає загальна кількість товарних цукрі.otherафінаціяаффинацияaffinationбілий цукоржовтий цукорутфельбелый сахаржелтый сахаркафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняwhite sugaryellow sugarmassecuiteЗбільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелівThesis