Оптимізація системи управління запасами ресторану при готелі - Хайнос, Надія Павлівна; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2025)
Одним із раціональних напрямів вирішення питання ефективного використання ресурсів ресторану при готелі є оптимізація процесу управління запасами. Встановлено, що удосконалена системи управління запасами підвищить ефективність діяльності засобу розміщення, зокрема сприятиме зниженню витрат, покращенню якості обслуговування та зменшенню харчових відходів, що позитивно позначиться на прибутковості та конкурентоспроможності закладу. One of the rational directions for solving the issue of effective use of resources in a hotel restaurant is to optimize the inventory management process. It has been established that an improved inventory management system will increase the efficiency of the accommodation establishment, in particular, it will contribute to reducing costs, improving the quality of service and reducing food waste, which will positively affect the profitability and competitiveness of the establishment.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельне підприємство; управління запасами; харчові відходи; конкурентоспроможність; hotel enterprise; inventory management; competitiveness; food waste