Методи обробки експериментальних даних за допомогою функцій згладжування і фільтрації в MathСad - Скула, Дмитро Сергійович; Семена, Богдан Вікторович; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2025)
Обробка експериментальних даних – важливий етап будь-якого наукового дослідження. Вона дозволяє отримати достовірні результати, виявити закономірності та зробити обґрунтовані висновки.

Processing experimental data is an important stage of any scientific research. It allows us to obtain reliable results, identify patterns, and draw reasonable conclusions.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; методи; обробка даних; експериментальні дані; функція згладжування; функція фільтрації; MathСad; methods; data processing; experimental data; anti-aliasing function; filtering function