Дорохович, Антонелла МиколаївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2013-04-042013-04-042008Дорохович, А. М. Новий цукрозамінник лактитол / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 10. – С. 16–17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7297Стаття присвячена дослідженню впливу цукрозамінника лактіту на структурно-механічні властивості тіста для затяжного, цукрового та здобного печива. Експериментально-досліджено і науково обґрунтовано вплив лактіту на органолептичні показники, енергетичну цінність, глікемічність печива. The article is devoted to the influence of sweetener lactitol on the structural and mechanical properties of the test for a protracted, sugar and butter biscuit. Experimentally studied and scientifically proven effects of lactitol on sensory characteristics, energy value, glycemic level of pastry.otherцукрозамінниксахарозалактітпечивоструктурно-механічні властивостікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsweetenersucroselactitolpastrystructural and mechanical propertiesНовий цукрозамінник лактитолArticle