Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР) - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2020)
Контроль виконання вимог системи НАССР у деяких країнах є обов’язком влади. Виконавчі органи світових країн нині визнають сертифікацію, проведену відповідною організацією, як документальне підтвердження виконання підприємством вимог НАССР, що підтверджено статистичними даними підприємств тих країн, які впровадили систему НАССР, в тому числі і України. Сертифікація НАССР потрібна підприємствам харчової промисловості, що експортують харчову продукцію у країни, де така сертифікація є обов’язковою.
Keywords: якість; управління якістю; продукція; підприємство; складова; quality; quality management; production; enterprise; component; кафедра економіки і права