Черсегі фюсереш - візитівка оригінальних вин Закарпаття - Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2023)
Метою було відкрити регіональне закарпатське вино, що і є світовою тенденцією. Увагу приділити локальним сортам винограду - Чсрсегі фюсереш.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; вино Закарпаття