Федулова, Ірина Валентинівна2013-10-292013-10-292010Федулова, І. В. Дослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделювання / І. В. Федулова // Економіка харчової промисловості. – 2010. - № 3. – С. 21-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10775Обґрунтовано доцільність використання математичного інструментарію економетричного моделювання для дослідження результативності інноваційної діяльності на прикладі промисловості загалом, харчової промисловості і хлібопекарної галузі. Отримані моделі дають можливість володіти інформацією про тип інноваційного розвитку, ступінь ефективності використання інноваційних витрат на сучасному етапі.otherеконометричне моделюванняматематична модельінноваційна діяльністьeconometric modelingthe mathematical modelinnovationкафедра економіки праці та менеджментуДослідження результативності інноваційної діяльності за допомогою економетричного моделюванняArticle