Методичні підходи до формування інвестиційної програми підприємства з урахуванням ресурсних обмежень - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2010)
Розглянуто методичні підходи до формування інвестиційної програми підприємства в умовах обмежень інвестиційних ресурсів: обмеження за граничною вартістю інвестиційних ресурсів та за їх загальним обсягом.

The methodical approaches of the forming of investing program of enterprise dealing with the limitation of investing resources are examined: the limitation of marginal cost of investing resources and of it's general volume.
Keywords: інвестиційні проекти; investing projects; інвестиційна програма; обмеженість інвестиційних ресурсів; гранична вартість інвестиційних ресурсів; внутрішня норма рентабельності; investing program; limitation of investing resources; marginal cost of investing resources; internal rate of return; кафедра економіки праці та менеджменту