Пермінова, Анна ВасилівнаУсатюк, Світлана Іванівна2018-05-122018-05-122017Пермінова, А. В. Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок / А. В. Пермінова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – C. 68–69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27386Наведено результати розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок. The results of the HACCP system for the production of enriched bread sticks are presented.uk-UKсистема НАССРхлібні паличкиякість харчових продуктівбезпечність харчових продуктівHACCP systembread sticksfood qualityfood safetyкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличокThesis