Вінярська, Владислава Валеріївна2023-05-112023-05-112023Вінярська, В. В. Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислава Валеріївна Вінярська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 172 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40661otherоздоровче харчуваннякексифункціональні продуктирецептураконопляні висівкипорошок керобупророщене зерно пшениціборошнофункціональний інгредієнткафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобуOther