Перспективні напрямки розширення анімаційних послуг у закладах готельного господарства - Абрамова, Асьят Георгіївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Хоменко, Анастасія Анатоліївна (My University, 2019)
Нами розглянуто ринок рекреаційного анімаційного сервісу, що пропонується в закладах готельного господарства закордоном. З метою розширення анімаційного сервісу для готелів сімейного типу нами запропоновано впровадити дитячі анімаційні програми навчально-розважального характеру. We studied the market of recreational animation service, which is offered in hotel enterprises abroad. In order to expand the animation service for family-type hotels, we have proposed to introduce children's animation programs of educational and entertainment character.
Keywords: індустрія гостинності; готельне підприємство; анімаційні послуги; рекреаційна анімація; hospitality industry; hotel enterprise; animation services; recreational animation; кафедра готельно-ресторанної справи