Скорченко, Тетяна АнатоліївнаКуриленко, Катерина ОлегівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2012-07-062012-07-062011Патент на корисну модельПатент № 65438. МПК А23С 9/18 (2006.01). Спосіб отримання згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою / Скорченко Т. А., Куриленко К. О., Рябоконь Н. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201104868 , заявл. 19.04.2011 ; опубл. 19.04.2011, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2086Розроблено технологію згущеного продукту з плодово-ягідним наповнювачем, що вноситься у вигляді горіхово-яблучної пасти в кількості 38-42%.It was developed the technology of condensed product with fruit filling, which brought in a nut-apple paste in the amount of 38-42%.otherзгущений молочний продуктнаповнювачгоріхово-яблучна пастаcondensed milk productfillernut and apple pasteкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійСпосіб отримання згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою (Патент на корисну модель № 65438)Other