Субботка, Оксана Сергіївна2016-05-302016-05-302004Субботка, О. С. Накопичення вторинних продуктів при зброджуванні мелясного сусла, приготованого на електрохімічно-обробленій воді / О. С. Субботка ; науковий керівник В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23462Спиртова промисловість за науково-технічним рівнем виробництва займає одне з ведучих міст у світі. Серед різних видів сировини меляса є найбільш вигідною для виробництва етилового спирту. Разом з тим, деякі стадії виробництва необхідно удосконалити. В тому числі потрібно розробити принципово нові способи підготовки меляси до зброджування без використання кислот. Таким способом є використання електрохімічної обробки води на приготування мелясного сусла для дріжджів. Alcohol industry on scientific and technological level of production is one of the leading cities in the world. Among the various types of raw molasses are the most profitable to produce ethanol. However, some stages of production should be improved. Including the need to develop innovative ways to prepare for molasses fermentation without the use of acids. This method is the use of electrochemical treatment of water for cooking molasses wort to yeast.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваспиртова промисловістьдріжджімелясасуслоalcohol industryyeastmolasseswortНакопичення вторинних продуктів при зброджуванні мелясного сусла, приготованого на електрохімічно-обробленій водіThesis