Прилуцька, Ліна ПетрівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2012-06-282012-06-282010Прилуцька, Л. П. Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива , виготовленого на цукрі,глюкозі , фруктозі та цукрозамінниках нового покоління -лактитолі та ізомальті / Л. П. Прилуцька, В. В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - №2. - С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1945Проведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.Study of sorption properties of biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt. Recommendations regarding the storage of finished products.uk-UKактивність водиactivity of the waterсорбціяглюкозафруктозаізомальтлактитолбілково-збивне печивокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsorptionglucosefructoseisomaltlactitolbiscuitsДослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті