Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління – лактитолі та ізомальті - Прилуцька, Ліна Петрівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2010)
Проведено порівняльну оцінку сорбційних властивостей білково-збивного напівфабрикату, виготовленого на цукрі, глюкозі, фруктозі, лактитолі та ізомальті. Дано рекомендації щодо умов зберігання готових виробів.

Study of sorption properties of biscuits, made on the sugar, glucose, fructose and sweeteners new generation - lactitol and isomalt. Recommendations regarding the storage of finished products.
Keywords: активність води; activity of the water; сорбція; глюкоза; фруктоза; ізомальт; лактитол; білково-збивне печиво; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sorption; glucose; fructose; isomalt; lactitol; biscuits